Fordulj hozzánk bizalommal, ha új otthont tervezel és nem tudod hogyan is indulj el, ha meguntad a régit és változtatni szeretnél rajta, de elképzelésed sincs hogyan indulj el, vagy ha már tudod mit szeretnél, de félsz hogy esetleg mégsem lesz olyan amilyennek szeretnéd, vagy ha csupán fel szeretnéd frissíteni az otthonod!
A tervezési folyamat több fázisból áll, de igényeidnek megfelelően alakítható.
Ha teljesen újat szeretnél, nincs más dolgod, mint kitalálni milyen környezetben éreznéd jól magad. Termékeink menüpont alatt található inspirációs képeink ebben segítségedre lehet.

Ezután összeállítunk neked 2-3 féle, az elképzelésednek megfelelő stílustervet, burkolatokkal, tapétákkal, bútorokkal, lakástextilekkel, amin természetesen szabadon változtathatsz addig, amíg a tökéletes meg nem születik.
Ha változtatni szeretnél a régin, elmegyünk hozzád és a helyszínen együtt találjuk ki mit és hogyan lehetne átalakítani a kitűzött cél érdekében, figyelembe véve az erre szánt anyagi keretet.
Sokszor egyetlen fal áttapétázása, egy kis függönycsere, néhány jól megválasztott díszpárna, is elegendő.


De ha arra van igény, belsőépítész ötletei alapján akár falakat is mozgathatunk,
szobákat szüntethetünk meg, vagy akár újakat alakíthatunk ki.

Segítünk a kivitelezés teljes lebonyolításában (akár gázterv készítéstől a vízesblokk áthelyezéséig).  Az ingatlanpiac megélénkülése új igényeket szőtt: az értéknövelő beruházást (angolul: homestaging). A befektetők rájöttek arra, hogy ha áldoznak az ingatlanra, akkor gyorsabban és sokkal jobb áron tudjál eladni / kiadni azt.
Ez a felújítás lehet egy kis „ ráncfelvarrás „ vagy egy mutatós falszín megválasztása, a konyha modernizálása stb a lényeg, hogy a vevő vagy a bérlő azonnal bele szeressen. Nos, ebben is hatékonyan tudunk segíteni.