Klasszikus formák, a legújabb technológiákkal felszerelve.
A ClassicFlame legújabb infravörös technológiával működő elektromos kandallói nemrég jelentek meg a piacon.

Mit is jelent ez?

Az infravörös kvarc fűtés technológiával ellátott elektromos kandallóval akár 93 négyzetmétert is befűthetünk.
Így mintegy helyi hőforrásként használva, minimumra állíthatjuk a házban lévő fűtés termosztátot és pusztán az elektromos kandallóval kényelmesen befűthetjük azt a szobát ahol éppen tartózkodunk, ezzel nagymértékben csökkentve a téli szezon fűtés költségét.
Az infravörös elektromos kandallók rezsije igen alacsony. Fűtési funkcióval mindössze 38 Ft óránként, de ha az extra fűtésre nincs szükségünk használhatjuk csupán látványelemként, akkor a fogyasztása elhanyagolható LED lámpáinak köszönhetően.

Classic Flame elektromos kandalló infravörös fűtés

 

Az infravörös kvarc fűtés elemeinek élettartama több mint 20 000 óra, hosszú távon számíthatunk rá.
Másik előnye, hogy egészséges hőt termel, fenntartva a magas szintű oxigént és nedvességet a levegőben ezért nagyon kellemes komfort érzetet biztosít. A hagyományos fűtéssel ellentétben nem a légteret melegíti, ezért a hő veszteség elhanyagolható.
Technikailag nem kell kémény, gázterv engedélyeztetés, semmiféle szellőztető rendszerre nincs szükség, nem melegszik át, így teljesen biztonságos, és bármilyen helyiségbe betehető.
A beépített digitális termosztát segítségével pedig be tudjuk állítani a számunkra legideálisabb hőfokot.

Classic flame elektromos kandalló

 

Az új elektromos kandallóknak nem csak a fűtés hatékonysága fejlődött, hanem az esztétikai megjelenése is.
Az infravörös kvarc fűtés technológia mellett speciális 3D hatású tűztérrel kerülnek forgalomba, ezzel elérve a legreálisabb láng látványát, égő fával, parázzsal.

 

A lángok a fűtés funkciótól függetlenül működnek. Távirányító segítségével állíthatjuk be a lángok színét, a felszökő lángnyelvek gyorsaságát , a háttér színét ízlésünk szerint, akár 125 féle variációban.
A beépíthető tűzterek különféle méretekben önmagukban is megvásárolhatók. Fantáziánk szerint beépíthetjük, falba, bármilyen építetett kandallóba, vagy akár bútorba. Így tökéletesen beilleszthetők egy modern, akár minimál stílusú , vagy akár egy rusztikus otthonba is.

Classic flame elektromos kandalló

 

Vagy választhatunk lakásunk berendezéséhez illő kandalló keretbe épített elektromos kandallót a fenn felsorolt előnyökkel .

Classic flame elektromos tűztér

Classic flame elektromos tűztér

 

Újszerű megoldás az úgynevezett média tároló, amely egy egyszerű TV állványt helyettesít beépített kandallóval.
Különösen kisebb lakásokba ajánljuk ezt a többfunkciós bútordarabot ahol takarékoskodnunk kell a rendelkezésre álló hellyel.
Egyes modellek kifejezetten modern lakásokban is megállják a helyüket.

Classic flame elektromos kandalló

 

Az elktromos kandallók előnyeiről még többet olvashatnak korábbi cikkünkben:
A legpraktikusabb kandalló, az elektromos kandalló

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..